Uw bedrijf verkopen?

Uw bedrijf verkopen? Voor een ondernemer is dit één van de belangrijkste (emotionele) beslissingen. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van het gehele (inter)nationale transactieproces van het voorbereiden, benaderen van partijen tot het uitvoeren en afronden van de beoogde transactie. Wij creëren de beste deal in relatie tot de prijs, de transactiestructurering alsmede de voorwaarden. In onze aanpak staan kwaliteit, betrouwbaarheid en het werken als trusted advisor vanuit een onderlinge partnership met onze cliënten centraal. Wij hebben hands-on ervaring in het familiebedrijf, het corporate bedrijfsleven alsmede private equity. Wij zijn gespecialiseerd in (internationale) transacties met een waarde tussen Eur 5 en Eur 100 miljoen. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

 

 

Heeft u behoefte aan strategie en groei advies? 

Om Travelhome sneller te laten groeien waren wij op zoek naar een strategische partner. Die vonden wij in ANWB Reizen. Travelhome heeft mede door ANWB Reizen een enorme groei weten te realiseren. Het verkopen van een onderneming is een veelzijdig proces. Een goede no-nonsens adviseur met kennis en ervaring voegt veel waarde toe.

| Perry van de Wiel | CEO Travelhome |

 

Uw bedrijf verkopen?

Overweegt u uw onderneming te verkopen dan komt er veel op u af. Wij zijn gespecialiseerd in het managen van het gehele (inter)nationale transactieproces van het voorbereiden, benaderen van partijen tot het uitvoeren en afronden van de beoogde transactie. Wij creëren de beste deal in relatie tot de prijs, de transactiestructurering alsmede de voorwaarden.

 

U wilt gefaseerd verkopen?

Toen Network Innovations Inc. ons benaderde om ons over te nemen kwamen er veel vragen op ons af. Wij waren zeer tevreden over de inhoudelijke en procesmatig begeleiding door onze adviseur.

| Ronald Valkenburg | Managing Director 2Connect-IT and COO Network Innovations Inc. |