Trusted Advisors

 

Wij werken als trusted advisor vanuit een intensieve partnership met onze cliënten. Niemand kent uw onderneming en de branche waarin u actief bent beter dan uzelf en uw financiële man/vrouw. Wij voegen daar vanuit ons team de beste strategische-, financiële-, transactie-, waarderings-, onderhandelings- en commerciële kennis en nationale en internationale netwerk aan toe. Vanuit die aanpak werken wij aan onze naam als één van de beste dealteams van Nederland. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar. 

Meer dan 15 jaar (inter)nationale transactie ervaring | Hecht en goed opgeleid team | Hands-on adviseurs | Bewezen track-record | Hoge kwaliteit transactiedocumentatie en procesbegeleiding | Ruime ervaring met familiebedrijven, corporates en private equity | Sterk netwerk | Uitstekende referenties.

Onno van den Brink Msc

Onno | Managing Partner | heeft zijn ervaring en (internationale) netwerk liggen in de mid-market en familiebedrijven op het gebied van fusies & overnames, strategie-, leiderschapsontwikkeling en business development. Voordat hij Brink Partners B.V. Corporate Finance oprichtte was hij drie jaar werkzaam bij werkgeversvereniging VNO-NCW. Werkte ruim 8 jaar als senior manager Corporate Finance bij Deloitte en voerde van 2012 tot 2016 directie bij het snel groeiende familiebedrijf Thermen Bussloo B.V. (Quality Wellnessresorts). Als fusie- en overnameadviseur is hij gespecialiseerd in transacties met een omvang tussen de Eur 5 en Eur 100 miljoen. Hij treedt op voor ondernemers, directies en besturen die hun onderneming willen verkopen, op overnamepad wensen te gaan en/of een strategische koerswijziging willen doorvoeren. Dergelijke trajecten vinden vanuit strikte vertrouwelijkheid plaats. Hij heeft een ruime ervaring in zowel verkoop, acquisities, MBO-, MBI-trajecten, opstellen, implementeren en executeren van strategische plannen om duurzame groei te realiseren alsmede bedrijfsdoorlichtingen en (interim) directievoering.

Stijn van den Borne RA

Stijn | Senior Manager | is een gedreven en bedreven professional met meer dan 10 jaar ervaring in zakelijke dienstverlening. Hij is in staat om zijn commerciële drive te combineren met analytische en pragmatische vaardigheden. Stijn heeft een duidelijke visie op de te kiezen aanpak. Hij is sparringpartner en coach en probeert het beste uit anderen te halen, potentieel te herkennen en te benutten. Resultaatgerichtheid is Stijn op het lijf geschreven. Hij richt zich op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten en geeft niet op totdat deze zijn bereikt. Resultaten én ook plezier in het werk staan centraal in Stijns denken.

Michiel van Brussel RA

Michiel | Senior Manager | is een enthousiaste en gedreven professional die samen met u dingen voor elkaar krijgt. Hij zit vaak vol ideeën die hij graag met u deelt. Met zijn professioneel kritische houding en zijn ervaring in de financiële wereld kan hij een goed klankbord zijn voor u en uw afdeling. Hij is gewend om samen met een team van professionals aan opdrachten te werken en schakelt makkelijk op verschillende niveaus. Hij verwacht veel van zichzelf en van anderen. Hij daagt mensen graag uit om ieders volledig potentieel te benutten. Zijn motto: ‘Je kunt alleen vermenigvuldigen als je kunt delen’.